Gorcum City Run

Sinds 2016 organiseert Run a bit in samenwerking met atletiekvereniging Typhoon ook de Gorcum City Run. Hardlopen door de binnenstad met afstanden voor iedereen. Een leuke run die je vanaf de Varkenmarkt door het centrum van Gorinchem voert.

Het parcours is 2,5 km lang. Ook bij deze run is weer aan verschillende niveaus gedacht. Afhankelijk van de gekozen afstand (5km en 10km) loop je de route dus 2 of 4 keer. Voor kinderen is er een City kidsrun van 1 km.

Bij elke afstand wordt je tijd geregistreerd door middel van een schoenchip, zo weet je na afloop precies welke prestatie je hebt geleverd!

Doe mee, run a bit faster!

 

INFORMATIE

Een goede voorbereiding is het halve werk, dus lees deze praktische zaken goed door.

PROGRAMMA

Vrijdag 9 juni 2017

17.30 – Afhalen startnummer in de foyer van De Nieuwe Doelen

18.30 – Start City kidsrun

19.15 – Start 5 km City Run

20.15 – Start 10 km City Run

22.00 – Eindborrel

23.00 – Einde evenement

Uitslagen

Vanaf uiterlijk zaterdagmiddag 10 juni 2017 12.00 uur staan de uitslagen op onze website.

WAAR?

Start- en finish

Het start- en finishgebied is naast schouwburg De Nieuwe Doelen. Kom je met de auto? Parkeren kan in parkeergarage Kweeklust en parkeergarage Kazerneplein, op beide locaties kun je vanaf 17.00 uur gratis parkeren. Kom je met de trein? De locatie ligt 10 minuten lopen vanaf het station.

Parcours

Het parcours heeft een lengte van 2,5 kilometer en loopt dwars door de binnenstad van Gorinchem, via Buiten de Waterpoort weer terug naar start- en finish.

ANDERE BELANGRIJKE INFO

Garderobe en omkleden

In de Nieuwe Doelen kun je, voor eigen risico, je overtollige sportkleding achter laten. Als wilt omkleden dan kun je gebruik maken van sportpunt ’t Heerenlaantje. Er zijn aparte ruimtes voor mannen en vrouwen. Het sportpunt is open van 17.00 uur tot 23.00 uur. Ook hier kun je je kleding voor eigen risico achterlaten.

Toiletten

Je kunt gebruik maken van de toiletten in de Nieuwe Doelen en van de toiletten bij sportpunt ’t Heerenlaantje. Er zijn geen mobiele toiletten op het parcours.

Drinkposten

Bij start- en finish is een drinkpost aanwezig die ook tijdens de passage gebruikt kan worden.

Tijdregistratie

We maken gebruik van elektronische tijdwaarneming. Instructies over het te gebruiken systeem ontvang je tijdens het afhalen van je startnummer.

Gorcum City Run
9 juni 18:30