RUN A BIT

OFFROAD

CRAZY RIVER RUN

Inmiddels een klassieker voor hardlopers uit de regio: de Crazy River Run. Extra speciaal dit jaar, want voor de 5e keer. Een lustrum dus!

Iets wat goed is, moet je niet veranderen. Dus het favoriete trainingsrondje van velen, wordt weer een happening voor hardlopers. De eerste helft op de weg, over de dijk vanuit Gorinchem naar Vuren. De tweede helft trail: vanaf de dijk de uiterwaarden in terug naar Gorinchem. Offroad tussen de rivier en de dijk.

De run is uitgezet voor en door hardlopers. Het is geen officiële Atletiekuniewedstrijd, maar er is wel officiële tijdsregistratie. Je weet dus wél hoe je gepresteerd hebt na afloop.

Aan iedereen is gedacht! Er zijn uitdagende routes voor alle niveaus: de 5, 10 of 15 km Crazy River Run, de 1 km Kidsrun of de 5, 10 of 15 km Crazy River Walk.

Run of Walk a bit Crazy……Doe mee!!

0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

INFORMATIE

Een goede voorbereiding is het halve werk, dus lees deze praktische zaken goed door.

PROGRAMMA

Zondag 9 september 2018

12.00 Ophalen startnummers Buiten de Waterpoort (dit kan tot net voor de start van je onderdeel)

13.00 Start Crazy River Walk alle afstanden

13.30 Start kidsrun

14.00 Start Crazy River Run alle afstanden

16.00 Finish laatste deelnemer

18.00 Einde evenement

Uitslagen

Vanaf uiterlijk maandagmiddag 10 september 2018 12.00 uur staan de uitslagen op onze website.

WAAR?

Start- en finish

Het start- en finishgebied is Buiten de Waterpoort. Kom je met de auto? Parkeren kan in de binnenstad van Gorinchem en in de parkeergarages. Op zondag is het gratis parkeren. Kom je met de trein? De locatie ligt 10 minuten lopen vanaf het station.

Parcours

Het parcours heeft een lengte van 1, 5, 10 of 15 km kilometer en laat je kennismaken met alle facetten van Gorinchem. De mooie stadswallen, de uiterwaarden, de dijken en de Merwede. Een beetje natte voeten hoort bij deze loop.

ANDERE BELANGRIJKE INFO

Garderobe en omkleden

Bij het start- finish gebied Buiten de Waterpoort zijn een aantal tenten om om te kleden. Ook kun je hier, voor eigen risico, je spullen achterlaten. Bij Run2Day Gorinchem is er ook, beperkt, de mogelijkheid om je spullen achter te laten.

Toiletten

Bij het start- finish gebied Buiten de Waterpoort zijn voldoende mobiele toiletten geplaatst.

Drinkposten

Bij start- en finish is een drinkpost aanwezig en op het parcours van de 15 km is bij Vuren een drinkpost aanwezig.

Tijdregistratie

We maken gebruik van elektronische tijdwaarneming. Instructies over het te gebruiken systeem ontvang je tijdens het afhalen van je startnummer.

CRAZY RIVER WALK

Dit jaar voor het eerst kun je alle afstanden wandelend afleggen. 5, 10 of 15 km wandelend over de dijken en door de uiterwaarden, hoe gaaf is dat! De wandelaars starten ruim voor de hardlopers omstreeks 13.00 uur. Uiteraard ligt er voor jou als wandelaar ook een medaille klaar en is er een mogelijkheid om je looptijd te registreren. Geen zin om te rennen of is wandelen gewoon jouw ding schrijf dan in!